Kundservice

Om du har tekniska problem med någon av våra webbtjänster så kan du vända dig till supporten. Skicka e-post till support@hssmedia.fi och beskriv problemet. Supporten är öppen mån-fre kl 9-16.

Vanliga frågor och svar

Jag bor utomlands. Kan jag ändå öppna ett Media+ konto?

Ja, det går bra. Gå genom registreringsprocessen tills du kommer fram till att bekräfta ditt konto per sms. Istället kan du skicka e-post till support@hssmedia.fi och meddela oss ditt telefonnummer. Glöm inte att skriva vilken e-postadress du använt vid registreringen.

Trots att jag köpt dagens e-tidning så kan jag ändå inte läsa den. Jag ombeds bara logga in igen.

Om du har en Mac och använder Safari eller Firefox eller Google Chrome måste du i vissa versioner göra en ändring i inställningarna för att kunna läsa e-tidningen. Ställ in så att cookies alltid accepteras, så kommer du att kunna läsa e-tidningen.

Min e-tidning innehåller vita eller suddiga sidor

Kontakta supporten och meddela detta. Ifall det är så att något gått snett då den digitala tidningen skapats så kan vi rätta till det och ge dig en ny tidning.

Jag har glömt mitt lösenord till Media+ kontot

Du kan få ett nytt lösenord automatiskt. Klicka här och läs mer om hur det går till.

Hur ändrar jag mitt lösenord och andra kontouppgifter?

Du kan ändra lösenordet, ditt namn, telefonnummer och födelseår genom att klicka på ditt namn i inloggningsrutan högst uppe i högra hörnet på sidan. Du måste vara inloggad för att ändra uppgifterna.

Provläs våra e-tidningarÖvrigt

Arkiv

Arkiv

I våra digitala prenumerationer ingår upp till 1 års arkiv. Du kan bläddra bland de tidningar du prenumererat på. Läs mer

Sydin på läsplatta

E-tidningen på läsplatta

Om du prenumererar på e-tidningen kan du också läsa tidningen på läsplattor och smarttelefoner utan extra kostnad. Läs mer

Nyhetsbild

Frågor & svar

Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna om e-tidningen och kontaktuppgifter till supporten. Läs mer